Handelsbetingelser

DIN SIKKERHED

Generelle Oplysninger

Gaia Jewels
Dyrehavegårdsvej 4
2800 Kgs Lyngby
CVR nr.: 32414079
Email: info@gaia-jewels.com

Returvarer
Gaia Jewels – Randers afd.
Jernbanegade 4B
8900 Randers C

Generelle Handelsbetingelser

Hos Gaia Jewels har vi mange skønne varer, og vi gør vores ypperste for at vores hjemmeside er opdateret, men vi kan lave fejl. Derfor tager vi en række forbehold – blandt andet for udsolgte/udgåede varer og eventuelle fejl i vores angivne priser. 
Endvidere tager vi forbehold for eventuelle fejl og mangler på websiden og i webshoppen, og der tages forbehold for eventuelle ændringer på websiden, i kataloger og andet markedsføringsmateriale. Gaia Jewels kan heller ikke stilles til ansvar for eventuelle fejl, som måtte opstå på websiden.

Ved forbehold af ovenstående karakter vil vi kontakte dig direkte via det telefonnummer eller den mailadresse, du har givet os i forbindelse med afgivelse af din ordre for at tilbyde dig en erstatningsvare eller for at annullere din ordre.

 

Afgivelse af ordrer

Når du afgiver en ordre via vores hjemmeside, så er der ikke tale om en juridisk bindende aftale. Gaia Jewels kan derfor annullere din ordre som følge af trykfejl, tekniske problemer, leveringssvigt eller lignende situationer.
Når du bestiller på gaia-jewels.com, vil du efterfølgende, via e-mail, modtage en bindende ordrebekræftelse. Ordrebekræftelsen angiver bl.a. et ordrenummer og indeholder en oversigt over de bestilte varer samt dit navn, din adresse og den postadresse, hvortil varen skal leveres.

Betaling

Gaia Jewels modtager betaling med VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard, MobilePay, Anyday og i specielle tilfælde ved bankoverførsel. Betalingen vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes. Alle beløb er i DKK Danske kroner og inklusive moms. Vi trækkes ikke penge på dit betalingskort, før du har modtaget en ordrebekræftelse og først efter, at varen er afsendt.

Når du vælger at betale med Anyday, trækkes første betaling når varen afsendes. Derefter vil du betale din månedlige ydelse på sidste hverdag fra den kommende måned, og tre måneder frem. Der bliver ikke pålagt gebyrer og renter til dit køb, såfremt du betaler til tiden. Hvis du returnerer dit køb, vil aftalen med Anyday ophøre automatisk.

Levering

Vi bestræber os på at sende dine varer den næste hverdag og ellers inden for 2-5 arbejdsdage efter, at du har lagt bestillingen i vores webshop. Der leveres varer alle ugens hverdage. Dine varer vil således blive leveret senest 5-7 hverdage efter bestillingen.
Forsendelse i Danmark (eksklusiv Grønland og Færøerne) til din privatadresse med GLS eller GLS pakkeshop.
Er du ikke hjemme, når din pakke ankommer, så bliver pakken afleveret til et PostNord udleveringssted, hvilket du får besked om. Forsendelse til et EU land koster DDK 100,00 og forsendelse til et land udenfor EU koster DKK 100,00. Forsendelser udenfor EU indeholder ikke dansk moms på 25%.
Opstår der problemer, kan du altid kontakte kundeservice.
For visse varer gælder særlige leveringsvilkår. Betingelserne vil fremgå specifikt forud for køb af disse varer.

Gavekort

Vi udsteder digitale gavekort til en forhåndsbestemt værdi. Et gavekort er forsynet med en unik kode, som du indtaster umiddelbart inden din betaling. Gavekortes beløb fratrækkes herefter indkøbskurvens samlede værdi.
Gavekortet har en gyldighedsperiode på 3 år fra udstedelsesdatoen. Udstedelsesdatoen fremgår af gavekortet. Efter udløbet har du inden for 12 måneder mulighed for at få pengene udbetalt eller byttet med et nyt gavekort.
Inden for gyldighedsperioden, kan du til enhver tid ombytte dit gavekort til kontanter mod et gebyr på 50 kroner pr. gavekort.
Pas godt på dit gavekort vis ikke din unikke kode til andre. Mistede, stjålne, misbrugte eller udløbne gavekort erstattes eller refunderes ikke. Den person, der anvender den unikke gavekortkode ved et køb regnes for den rette ejer, også selv om du efterfølgende fremsender bekræftelse fra gavegiveren, en udprintet ordrebekræftelse eller anden form for dokumentation. Vi kan desværre ikke give dig mulighed for at benytte samme unikke kode flere gange, og dermed fastholder vi i sådanne situationer, at gavekortet har fundet anvendelse.

Reklamation

Vi giver 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation. Du kan få varen repareret, ombyttet, pengene retur eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert håndtering af vores produktet. Du skal reklamere i “rimelig tid” efter du har opdaget manglen/fejlen. Gaia Jewels vil dække returneringsomkostninger i et rimeligt omfang og kun efter forudaftale.
Når du sender et produkt retur som reklamation, bedes du sende den defekte vare retur i den originale æske og naturligvis forsvarligt indpakket. Vi vil ved modtagelsen af varen vurdere defekten og ombytte til anden, tilsvarende vare. Som nævnt ovenfor betaler vi for forsendelsen, og du skal derfor kontakte os for en aftale, inden du sender din vare retur. Kontakt os på info@gaia-jewels.com.

Fortrydelsesret

Det kan være svært at føle eller rigtigt forholde sig til et smykke, når du ser det på skærmen, og derfor giver vi naturligvis 14 dages fuld returret på varer købt i vores webshop. Du kan ikke fortryde en specialbestilling, da dette produkt/smykke netop er lavet udelukkende til dig.
Ved fortrydelse hæfter du kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, hvorpå den fungerer.
Hvis du prøver eller bruger varen på en anden måde end beskrevet ovenfor, så betragter vi varen som brugt, og det betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur. Hvor meget afhænger af de generelle regler på området, og det er naturligvis afhængigt af varens handelsmæssige værdi på modtagelsestidspunktet af returneringen.
Du kan altså prøve varen, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.
Fortrydelsesretten regnes fra den dag du modtager varen. Modtagelse betyder, at du fysisk har modtaget varen efter enten levering eller afhentning i Pakkeboks/Postudleveringssted.
Hvis du fra den samme ordre (det vil sige det samme ordre-nummer) modtager varerne over flere omgange, så tæller din reklamationsret fra samme ordre-nummer fra den dag, du modtager den sidste vare.

Sådan benytter du din fortrydelsesret

For at benytte dig af din fortrydelsesret, så skal du inden 14 dage give os tydelig besked om, at du ønsker at fortryde dit køb. Dette gør du ved at maile til info@gaia-jewels.com. Herefter skal du udfylde en returseddel. Du har nu 14 dage til at sende din vare retur til os – vi vil appellere til, at du gør det hurtigst muligt.
Hvis du fortryder dit køb, så betaler du selv for returneringsomkostningerne. Dette gælder også, hvis du med eller uden fortsæt ikke afhenter/modtager din vare.
Fortryder du dit køb, får du naturligvis det beløb retur, som du har indbetalt til os. I tilfælde af en værdiforringelse, fratrækkes denne købsbeløbet.
Ved anvendelse af fortrydelsesretten refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger – undtaget ekstra omkostninger som følge af dit eventuelle valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder.
Tilbagebetaling gennemføres med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, med mindre andet udtrykkeligt er aftalt.
Vi tilbagebetaler beløbet inden for et rimeligt tidsrum, uden unødig forsinkelse og senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget din mail med meddelelse om, at gøre brug af fortrydelsesretten.
Vi kan tilbageholde beløbsrefunderingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Vigtigt om returnering, reklamationer og fortrydelsesretten

Ved returnering, reklamationer og benyttelse af fortrydelsesretten gælder, at du selv bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering og til, vi har modtaget den retur. Eventuelle transportskader er altså en sag imellem dig og den pakkeudbyder, der har ansvaret for pakken under transporten.

Alle returpakker sendes til
Returvarer
Gaia Jewels – Randers afd.

Jernbanegade 4B
8900 Randers C

Vær opmærksom på, at du ikke kan sende retur til pakkeshop eller andre adresser.

Tryg handel

Er du tilfreds med vores service og/eller produkter hører vi altid gerne fra dig.
Vi hører også gerne fra dig, hvis du er utilfreds med vores service eller produkter. Tag altid en dialog med os først – vi vil gøre, hvad vi kan, for at du føler dig godt behandlet.
Kan vi, mod forventning, ikke nå til enighed, så har du naturligvis altid mulighed for at indgive en klage over et produkt hos:
Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby
Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform.

Velkommen hos Gaia Jewels

Cecilie Hother

Nyheder

Vores seneste smykker

SOM VIP KOMMER DU FØRST & SPARER PENGE!

Som Gaia VIP medlem får du nyhedsbrev, adgang til nye kollektioner og eksklusive rabatter. Vi glæder os til at byde dig velkommen.