Om konkurrencer

Konkurrencer

Regler og betingelser

Generelt om konkurrencer

Hos Gaia Jewels afholder vi jævnligt konkurrencer. Her har du og andre mulighed for at vinde vores smykker.

Når vi afholder konkurrencer er vi underlagt en en række danske love, ligesom vi er underlagt regler og retningslinjer fra blandt andet Facebook og Instagram. 

Vi gennemgår her de vigtigste regler og vilkår, der gælder, når du deltager i en af vores konkurrencer. Reglerne gælder i øvrigt for alle konkurrencer afholdt af Gaia Jewels, herunder konkurrencer på vores hjemmeside, på messer, i trykte magasiner, aviser og blade, ved sociale arrangementer etc. 

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål. Kontakt os på [email protected].

 

Facebook og Instagram og andre sociale medier

Når vi afholder konkurrencer på sociale medier – primært Facebook og Instagram – så er det vigtigt at slå fast, at disse medier ikke har noget med vores konkurrencer at gøre. Konkurrencerne er aldrig sponseret, støttet, administreret eller forbundet med hverken Facebook, Instagram eller andre sociale medier.

Du er selv ansvarlig for at overholde de respektive mediers betingelser for at have en godkendt profil, herunder opfyldelse af alderskrav mm.

Gaia Jewels har ikke ansvar for eventuelt videredelt materiale samt indholdet af dette materiale, herunder tolkninger af konkurrencer eller ædnringer i tekst, links mm.

 

Præmiers værdi, antal præmier samt udtrækningsmetode

Vi udlodder primært vores egne smykker til de værdier, der fremgår af vores hjemmeside for det pågældende smykke. Det vil altid fremgå af de enkelte konkurrencer, hvor mange gevinster der er, fra hvilke virksomheder de stammer, samt hvordan og hvornår vinderen findes.

Præmier kan ikke ombyttes til kontanter eller andre varer. Eneste undtagelse herfra er, hvis et smykke i mellemtiden bliver udsolgt. Her vil du få mulighed for at vælge et andet smykke til samme værdi.

 

Offentliggørelse af vinder samt kontakt til vinder

Vi kan godt lide spænding, men vi kan endnu bedre lide, at der er en vinder – og det vil vi gerne offentliggøre. Så når du deltager i vores konkurrencer, accepterer du samtidigt, at vi offentliggør dine oplysninger på de medier, som Gaia Jewels anvender. Vi offentliggør som udgangspunkt kun navn og eventuelt by.  

Når du deltager i vores konkurrencer accepterer du også, at vi kontakter dig direkte, hvis du vinder. Vi kontakter dig kun, hvis du vinder, og vi kontakter dig således ikke med andre tilbud eller anden markedsføring.

Når vi kontakter dig, har du 14 dage til at respondere med navn og adresse. Gør du ikke det, udtrækker vi en ny vinder og din præmie er tabt.

Vi sender præmien dirkete til en GLS-pakkeshop nær dig.

Demografiske forhold

For at deltage i vores konkurrencer skal du være bosiddende i Danmark, samt være fyldt 16 år. Ved abonnementskøb er minimumsalderen 18 år. 

Brug af persondata

Når du deltager i en konkurrence hos Gaia Jewels, enten online eller ved messer, arrangementer mv., så giver du samtidig samtykke til, at vi må opbevare, registrere samt bruge dine oplysninger til det eller de formål, som du har givet tilladelse til via konkurrencen. 

Vi opbevarer naturligvis dine data under sikre forhold. Du kan læse mere om vores vores opbevaring af persondata her

Øvrige forhold

Er der tvivl om konkurrencevilkårene, er det altid Gaia Jewels, der fastlægger den endelige fortolkning, ligesom vi forbeholder os retten til at afslutte konkurrencer uden forudgående varsel og inden en eventuelt offentliggjort afslutningsfrist.

Vi forbeholder os også retten til at tjekke op på snyd og eventuelt udelukke deltagere fra vores konkurrencer – både de eksisterende og de kommende.

Gaia Jewels er ikke ansvarlig for eventuelle trykfejl.

Velkommen i vores konkurrence-univers.

Nyheder

Vores seneste smykker

SOM VIP KOMMER DU FØRST & SPARER PENGE!

Som Gaia VIP medlem får du nyhedsbrev, adgang til nye kollektioner og eksklusive rabatter. Vi glæder os til at byde dig velkommen.