Om Gaia Jewels

HISTORIEN OM GAIA JEWELS

Gaia Jewels - Om Gaia Jewels, Cecilie Hother

Drømte om Gaia Jewels siden barndommen

Jeg har altid elsket smykker. Sådan starter historien om Gaia Jewels.
Som lille pige kravlede jeg i de tidlige morgenstunder op i vindueskarmen – her lå min mors smykker. Jeg sad og betragtede dem og så, hvordan morgensolen fik dem til at funkle. Jeg prøvede dem på, selvom jeg ikke måtte, og jeg strøg mine små fingre hen over de smukke sten og metaller og legede, at de var mine.
Sådan har jeg det stadig, men i dag må jeg gerne lege med både guld, sølv og stene – og det gør jeg.
Hvis du vil vide mere om Gaia Jewels, så læs videre.

Cecilie Hother

Founder

Guldsmed

Min baggrund

Jeg har lavet smykker, lang tid før jeg begyndte at arbejde som TV-vært.

Min kreative fornemmelse har jeg underbygget med solid faglighed på Institut for Ædelmetal, hvor jeg lærte at sætte godt håndværk bag drømmene. Dette supplerede jeg med arbejde hos en guldsmed.

Af denne fortid opstår der i dag de smukkeste smykker. Alle formet ud af de historier, som krydser mit liv, hjerte og hoved. Historierne får liv, når jeg sidder og tegner streger, ser smykker forme sig, for derefter at bringe dem til fysisk virkelighed i deres rette materialer.

Gaia Jewels - Om Gaia Jewels

Min inspiration

Jeg er vokset op ved vindblæste kyster, sand, strand og firben, og det kan ses i mit arbejde med smykkerne. Jeg elsker, når det blæser hårdt og gråt ind over Danmark, rusker op og giver røde kinder. I de sommervarme nætter, når blive briser lufter, så drømmer jeg søde drømme.
Det hele giver ideér til, hvordan humør og temperamenter kan komme til udtryk i det, vi smykker os med. Man skal ikke glemme, at et smykke er en pyntegenstand, vi gør til en del af vores personlighed.Sommernætter og efterårsblæst er for mig også et symbol på det nordiske, det enkle, det lette og elegante. De rene linjer, men altid med kant. Blæsten er alle steder i vores lille land, ligegyldigt hvor du er, så når den dig. Med skumsprøjt fra havet, jordstøv fra markerne eller lyden af byens stemmer og liv. Den er der altid. Den er det, jeg kommer af.

Symbol

Firbenet

https://gaia-jewels.com/storage/Firbenet.mp4Når du bevæger dig i mit smykkeunivers, vil du også møde et andet element fra naturens verden, som har fulgt mig altid. Firbenet. Det symboliserer mig og alt det, jeg gerne vil, har brug for og vil være. Sensitivt, hurtigt og lige lidt mere mellem himmel og jord – held, lykke og guddommelig visdom.Og så taber det halen, når det bliver bange. Vi får alle forskrækkelser her i livet, takker i halen, men vi kommer oftest videre. Firbenet er alt det i mig, dig og mennesker, som gør os til komplekse, overlevelsesdygtige og smukke skabninger.
Velkommen til mit univers, velkommen Gaia Jewels.

Følg med

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få besked, når der sker noget nyt i Gaia Jewels. Du kan også følge os på de sociale medier.

Facebook


Instagram

SOM VIP KOMMER DU FØRST & SPARER PENGE!

Som Gaia VIP medlem får du nyhedsbrev, adgang til nye kollektioner og eksklusive rabatter. Vi glæder os til at byde dig velkommen.