Om Gaia Jewels

Historien bag

Jeg har altid elsket smykker.

Som lille pige kravlede jeg i de tidlige morgenstunder op i vindueskarmen – her lå min mors smykker. Jeg sad og betragtede dem og så, hvordan morgensolen fik dem til at funkle. Jeg prøvede dem på, selv om jeg ikke måtte, og jeg strøg mine små fingre hen over de smukke sten og metaller og legede, at de var mine.

Sådan har jeg det stadig, men i dag må jeg gerne lege med både guld, sølv og stene – og det gør jeg.

SPAR 100 KR. PÅ NÆSTE KØB – GÆLDER ALLE PRODUKER

Jeg har lavet smykker, lang tid før jeg begyndte at arbejde som TV-vært.

Min kreative fornemmelse har jeg underbygget med solid faglighed på Institut for Ædelmetal, hvor jeg lærte at sætte godt håndværk bag drømmene. Dette supplerede jeg med arbejde hos en guldsmed.

Af denne fortid opstår der i dag de smukkeste smykker. Alle formet ud af de historier, som krydser mit liv, hjerte og hoved. Historierne får liv, når jeg sidder og tegner streger, ser smykker forme sig, for derefter at bringe dem til fysisk virkelighed i deres rette materialer.

Jeg er vokset op ved vindblæste kyster, sand, strand og firben, og det kan ses i mit arbejde med smykkerne. Jeg elsker, når det blæser hårdt og gråt ind over Danmark, rusker op og giver røde kinder. I de sommervarme nætter, når blive briser lufter, så drømmer jeg søde drømme.

Det hele giver ideer til, hvordan humør og temperamenter kan komme til udtryk i det, vi smykker os med. Man skal ikke glemme, at et smykke er en pyntegenstand, vi gør til en del af vores personlighed.

Sommernætter og efterårsblæst er for mig også et symbol på det nordiske, det enkle, det lette og elegante. De rene linjer, men altid med kant. Blæsten er alle steder i vores lille land, ligegyldigt hvor du er, så når den dig. Med skumsprøjt fra havet, jordstøv fra markerne eller lyden af byens stemmer og liv. Den er der altid. Den er det, jeg kommer af.

Når du bevæger dig i mit smykkeunivers, vil du også møde et andet element fra naturens verden, som har fulgt mig altid. Firbenet. Det symboliserer mig og alt det, jeg gerne vil, har brug for og vil være. Sensitivt, hurtigt og lige lidt mere mellem himmel og jord – held, lykke og guddommelig visdom. Og så taber det halen, når det bliver bange. Vi får alle forskrækkelser her i livet, takker i halen, men vi kommer oftest videre. Firbenet er alt det i mig, dig og mennesker, som gør os til komplekse, overlevelsesdygtige og smukke skabninger.

Velkommen til mit univers.

Spørgsmål?

Vi ser frem til dit spørgsmål og vil svare på det hurtigst muligt.

Sending

© Gaia Jewels 2020 - All rights reserved.

Log in with your credentials

Forgot your details?