Om Gaia Jewels

Historien bag

Jeg har altid elsket smykker. Som lille pige kravlede jeg i tidlige morgenstunder op i vindueskarmen, hvor min mors smykker lå. Så sad jeg der og så morgensolen få dem til at funkle, jeg prøvede dem på, strøg over de smukke sten og metaller og legede, de var mine. Selv om jeg ikke måtte. Sådan har jeg det stadig. Men i dag må jeg gerne lege med guld, sølv og stene.

SPAR 100 KR. PÅ NÆSTE KØB – GÆLDER ALLE PRODUKER

Jeg har lavet smykker, lang tid før jeg begyndte at arbejde som TV-vært.
Min kreative fornemmelse har jeg underbygget med solid faglighed på Institut for Ædelmetal, hvor jeg har lært at sætte godt håndværk bag drømmene. Dette er blevet suppleret med arbejde hos en guldsmed.

Det kommer der de smukkeste smykker ud af. Alle formet ud af de historier, som krydser mit liv, hjerte og hoved, når jeg sidder og tegner streger, ser smykker forme sig, for derefter at bringe dem til live i deres rette materialer.

Jeg er vokset op ved vindblæst sand, strand og firben, og det firben bærer jeg altid med mig i alt, hvad jeg gør. Det kan ses i mit arbejde med smykkerne. Jeg elsker, når det blæser hårdt og gråt ind over Danmark, rusker op og giver røde kinder. Ligesom jeg drømmer søde drømme, når blide briser lufter sommervarme nætter, så alt kan ske. Det hele giver ideer til, hvordan humør og temperamenter kan komme til udtryk i det, vi smykker os med. Man skal ikke glemme, at et smykke er en pyntegenstand, vi gør til en del af vores personlighed.

Samtidig er firbenet og blæsten for mig også et symbol på det nordiske, det enkle og elegante. De rene linjer, men altid med kant. Blæsten er alle steder i vores lille land, ligegyldigt hvor du er, så når den dig. Med skumsprøjt fra havet, jordstøv fra markerne eller lyden af byens stemmer og liv. Den er der altid. Den er det, jeg kommer af.

Når du bevæger dig i mit smykkeunivers, vil du også møde et andet element fra naturens verden, som har fulgt mig altid. Firbenet. Det symboliserer mig og alt det, jeg gerne vil, har brug for og vil være. Sensitivt, hurtigt og lidt mere mellem himmel og jord, som held, lykke og guddommelig visdom. Og så taber det halen, når det bliver bange. Vi får alle forskrækkelser her i livet, takker i halen, men vi kommer oftest videre. Firbenet er alt det i mig, dig og mennesker, som gør os komplekse, overlevelsesdygtige og smukke skabninger.

Velkommen til mit univers.

Spørgsmål?

Vi ser frem til dit spørgsmål og vil svare på det hurtigst muligt.

Sending

© Gaia Jewels 2019 - All rights reserved. Reborn Revenue share your knowledge. See more.

Log in with your credentials

Forgot your details?