Leverings detaljer

Herunder kan du se vores leverings detaljer, der tages forbehold for trykfejl.

SPAR 100 KR. PÅ NÆSTE KØB – GÆLDER ALLE PRODUKER

Vi sender din ordre indenfor 2 – 5 arbejdsdage efter du har lagt bestillingen i vores webshop. Vi tager forbehold for eventuelt udsolgte varer.

 

Forsendelse
Vi sender din ordre hjem til din privatadresse, med Post Nord. En privatforsendelse med Postnord koster kr. 40,00 og forsendelsen kan tage ml. 5-14 dage. Prisen er incl pakning og emballage.

Der er også mulighed for “Quicklevering” så kommer din bestilling inden for 2 dage. Forsendelsen koster 80,00 Kr

 

Forsendelse til et EU land koster kr. 100,00 og forsendelse til et land udenfor EU koster kr. 100,00. Forsendelser udenfor EU indeholder ikke dansk moms på 25%. Momsen fratrækkes derfor i fakturaen til gengæld skal der betales moms i det land, som varen sendes til.

 

Betaling
Du kan benytte følgende betalingsmåder i vores webshop:

  • Dankort
  • Visakort
  • Visa electron ??
  • Eurocard
  • Mastercard
  • Mobilepay

Returret
Du kan ombytte din ordre inden 14 dage fra modtagelsen. Det betyder, at du kan sende din ordre retur, hvis du ikke har brugt den. Ordren skal sendes retur i den originale æske og sendes forsvarligt indpakket. Du kan printe en returseddel HER. Du kan ombytte til andre varer i vores webshop eller få penge retur, hvis du selv har foretaget købet, idet beløbet vil blive tilbageført til det benyttede kreditkort. Såfremt det er en gave, som du har modtaget, kan du derfor kun ombytte til anden vare og ikke få penge tilbage. Ved returnering af ordren, skal du selv betale for forsendelsen og du har ansvaret for varen indtil vi har modtaget den.

 

Reklamation
Du skal sende en defekt vare retur til os. Du kan printe en returseddel HER. og sende den defekte vare retur i den originale æske forsvarligt indpakket.Vi vil ved modtagelsen af varen vurdere defekten og ombytte til anden tilsvarende vare. Ved returnering af den defekte vare, betaler vi for forsendelsen, og du skal derfor kontakte os for nærmere aftale af returforsendelsen.

 

Returadresse:
Gaia Jewels

Trongårdsvej 22

2800 Lyyngby

 

Ansvarsfraskrivelse
Der tages forbehold for eventuelle fejl og mangler på websiden og i webshoppen, og der tages forbehold for eventuelle ændringer på websiden, i kataloger og anden markedsføringsmateriale. Gaia Jewels kan ikke stilles til ansvar for eventuelle fejl som måtte opstå på websiden.

CVR: 32414079

Spørgsmål?

Vi ser frem til dit spørgsmål og vil svare på det hurtigst muligt.

Sending

© Gaia Jewels 2019 - All rights reserved. Reborn Revenue share your knowledge. See more.

Log in with your credentials

Forgot your details?