Returnering og returseddel

DIN SIKKERHED

Din returret

Det kan være svært at føle eller rigtigt forholde sig til et smykke, når du ser det på skærmen, og derfor giver vi naturligvis 14 dages fuld returret på varer købt i vores webshop.
For at benytte dig af din fortrydelsesret, så skal du inden 14 dage give os tydelig besked om, at du ønsker at fortryde dit køb. Dette gør du ved at maile til [email protected].
Herefter udfylder du en returseddel ved at trykke på “BENYT DIN RETURRET, og den sender den til os sammen med den vare, du ønsker at returnere. 

Du bedes sende varen retur i samme emballage, du modtog den i eller en tilsvarende type, der kan være i en postkasse. Vær opmærksom på, at du ikke kan returnere til pakkeboks eller pakkeshop. Vi anbefaler at sende med GLS med tracking.

Du sender varen til vores kontor i Randers – adresse fremgår af retursedlen – hvor vi modtager den og tjekker den og sender den videre til vores lager. Er varen fejlfri, så returnerer vi det fulde beløb til dig.

Læs mere om din fortrydelsesret, herunder vilkår for returnering, ansvar, værdiforringelse og eventuelle undtagelser, i vores handelsbetingelser.
Du finder vores handelsbetingelser her.

Nyheder

Vores seneste smykker

SOM VIP KOMMER DU FØRST & SPARER PENGE!

Som Gaia VIP medlem får du nyhedsbrev, adgang til nye kollektioner og eksklusive rabatter. Vi glæder os til at byde dig velkommen.