Shop

Gaia Jewels

Kategori

Armbånd

Armbånd er en fantastisk form for tilbehør, som enhver kan bruge til at gøre deres look smukkere og mere personligt. Armbånd kan virkelig fungere som prikken over i’et og det kan binde hele dit outfit sammen.

Viser alle 7 resultater

 • Gaia Jewels - Halskæde, perler, guld

  Lang Lilje Kæde Forgyldt

  649,00 DKK
 • Gaia Jewels - Halskæde, perler

  Lang Lilje Kæde – Sølv

  649,00 DKK
 • Gaia Jewels - Firben Armbånd

  Firben Sølv Armbånd

  399,00 DKK
 • Gaia Jewels - Diamantarmbånd

  Diamantarmbånd

  999,00 DKK
 • Gaia Jewels - M

  Armbånd med Bogstav – Sølv

  399,00 DKK
 • Gaia Jewels - M

  Armbånd med Bogstav

  399,00 DKK
 • Gaia Jewels - M

  Armbånd med Bogstav

  399,00 DKK

Unikke armbånd til alle

Hos Gaia Jewels har vi helt sikkert noget, der falder i din smag. Vi har sikret, at kvaliteten er i top og du kan derfor trygt finde lige præcis det armbånd, som passer dig bedst. Der findes få følelser som når du finder et smykke, der er helt perfekt til dig og din stil. Derfor er det godt, at vi hos Gaia Jewels giver dig rig mulighed for at fuldende dit look med et smukt armbånd. Vi har et bredt sortiment og vi er sikre på, at du kan finde noget, der er lige dig her på siden. Smykkerne emmer af at være blevet skabt med kærlighed og omhu og det kan tydeligt ses i kvaliteten og unikheden af smykkerne. Gaia Jewels producerer nemlig kun smykker, der kan fortælle historier og deres enkelhed og ynde gør, at de kan passe til alle lejligheder. Armbånd kan let sammensættes med andre smykker, som kan gøre dit look mere festligt, men det kan også sagtens bæres som det eneste smykke, netop fordi det er fremtrædende og bemærkelsesværdigt.

 

Design

Alle armbånd, som du finder her på siden, er skabt af Cecilie Hother med en passion, som man sjældent kan finde hos andre smykkedesignere. Armbåndene kan gøres endnu mere personlige, fordi du blandt andet har mulighed for at købe et smykke med dit forbogstav, eller bare et bogstav, der betyder noget for dig. Det kunne være forbogstavet på din kærestes, mors eller søsters navn eller noget helt fjerde. Derudover kan de findes i både sølv, forgyldt og sort rhodineret, så de kan falde præcis i din smag og du let kan sammensætte armbåndet med andre smykker. Derudover kan du finde to forskellige slags armbånd, der har en flettet snor i stedet for en kæde til at tage om håndleddet. Der er altså alle muligheder for at vælge et armbånd, der er formelt og kun skal bruges til fester og så er der mulighed for at vælge et armbånd, du kan have siddende på dit håndled hver dag. Armbånd, som man har på mere eller mindre permanent, har ofte en vigtig betydning, og skal derfor passe sammen med alle outfits, hvilket armbånd fra Gaia Jewels giver dig rig mulighed for. Det simple og unikke udtryk gør, at du kan have armbåndet på til hverdag og fest uden at det bliver kedeligt. Man bliver aldrig træt af et smykke, der har en vigtig betydning og derfor er et armbånd fra Gaia Jewels også en genial ide til gave. Vi ved, at vi med vores udvalg har noget til en hver smag, så man trygt kan bestille gaver fra os.

 

Historien om Gaia Jewels

Som nævnt før, er smykkerne fra Gaia Jewels designet af Cecilie Hother. Hun har gennem tiden samlet erfaringer og faglighed fra Institut for Ædelmetal, men hendes rejse imod at starte Gaia Jewels startede i hendes barndom. Hendes mor var meget stilbevidst og havde mange smukke smykker i sit smykkeskrin, som Cecilie ofte beundrede. Hun følte sig inspireret af deres ynde og det er noget, hun har taget med videre. Da hun senere i livet fik job hos en guldsmed, var det også klart for hende, at hun virkelig brændte for smykkedesign. Hun har i dag flere forskellige inspirationskilder, heraf for det meste natur og årstider. Hun bliver især inspireret af hendes egne ture ud i naturen med sin familie. Her er det oplevelser som strandture og skovture, der virkelig inspirerer hende. Især de følelser, disse oplevelser vækker i hende, lægger til grund for hendes forskellige designs. Det er tydeligt at se i flere af hendes smykker, at det naturlige og enkle er en stor del af hendes udtryk. Her er hun også inspireret af en nordisk designstil, som byder på rene, enkle og tidsløse smykker. De følelser, hun oplever i sin dagligdag og som ofte kommer frem når hun befinder sig i naturen, nyder hun at omsætte til smykkedesign og smykkerne bærer også præg af hendes egen personlighed. Smykkerne udtrykker nemlig en livsglæde og et positivt syn på tilværelsen, som ikke kan findes i andre smykker. Hun håber, at hun med sine smykker kan hjælpe andre med at finde deres personlige stil og udtryk.

 

Gode priser

At alle kan bære smykker fra Gaia Jewels, er et statement, som nogle måske ville stille spørgsmålstegn ved. Dog er vi sikre på det, fordi det enkle design og den unikke historie ikke gøre, at produkterne koster en formue. Gaia Jewels sikrer nemlig topkvalitet, der ikke nødvendigvis behøver at sprænge budgettet. På den måde kan enhver finde noget i blandt vores sortiment af armbånd og andre smykker, der er smukt, i god kvalitet og til en retfærdig pris. Hvis man sammenligner prisen på et armbånd fra Gaia Jewels med en bytur eller en god middag, giver prisen pludselig mening. Og et smykke glæder i længere end en enkelt middag, vil nogle mene. Og så er det altså bare uvurderligt at få muligheden for at fortælle verden hvem man er igennem ens smykker. Man kan finde mange forskellige former for smykker hos Gaia Jewels og vi er sikre på, at du kan finde det rigtige smykke til dig i vores sortiment. For at gøre det mere overskueligt, har vi opdelt vores smykker i kategorier som du kan se øverst på siden. Herefter kan du klikke dig ind på lige den farve og stil du ønsker, hvorfra det er nemt og trygt at tilføje smykket til din kurv. Så er det bare om at vælge om du vil shoppe videre eller om du vil ”nøjes” med det ene smykke i dag. Et smykke kan virkelig gøre underværker for din stil og din stil kan ændres fuldstændig ved brug af et smykke. Ofte ønsker folk også bare at understrege deres stil, hvilket et smykke fra Gaia Jewels også er ideelt til.

SOM VIP KOMMER DU FØRST & SPARER PENGE!

Som Gaia VIP medlem får du nyhedsbrev, adgang til nye kollektioner og eksklusive rabatter. Vi glæder os til at byde dig velkommen.