Shop

Gaia Jewels

Kategori

Diamant Smykker

Hos Gaia Jewels elsker vi diamanter og det kan du også se her på siden. Vi har derfor samlet alle vores diamantsmykker, så man let kan danne sig et overblik over vores smukke produkter når man shopper.

Viser 1–9 af 13 resultater

 • Gaia Jewels - Sølv øreringe, grafisk lilje

  Grafisk Lilje – Sølv

  479,00 DKK749,00 DKK
 • Gaia Jewels - Guldring med diamant

  Guldring med diamant

  749,00 DKK
 • Gaia Jewels - Diamantarmbånd

  Diamantarmbånd

  999,00 DKK
 • Gaia Jewels - Mahogni

  Mahogni ørering – forgyldt

  825,00 DKK
 • Gaia Jewels - Mahogni

  Mahogni – Sort rhodineret

  825,00 DKK
 • Gaia Jewels - Armbånd med stor diamant

  Armbånd med stor diamant

  1.499,00 DKK
 • Gaia Jewels - A

  Bogstav vedhæng m. Diamanter (Kopier)

  1.499,00 DKK
 • Gaia Jewels - Diamantring guld

  Diamant ring guld

  5.999,00 DKK
 • Gaia Jewels - Diamantring sølv

  Diamant ring hvidguld

  5.999,00 DKK

Diamanter til alle lejligheder

Fordi vi har flere forskellige slags diamanter og smykker, er vi sikre på, at du kan finde noget, der falder i din smag blandt vores fine diamantsmykker. Diamantsmykkerne fra Gaia Jewels fortæller alle en historie og kan derfor hjælpe dig med at gøre dit look mere personligt. Derudover er diamanter helt særlige fordi de emmer af eksklusivitet, elegance og luksuriøsitet. Diamonds are a girl’s best friend! Det er vi sikre på, at mange piger og kvinder vil være enige i. Det er vi i hvert fald hos Gaia Jewels og derfor har det altid været vigtigt for os at have diamantsmykker i vores sortiment. Dog ved vi også, at diamanter let kan blive for meget og for dyre, hvilket vi forsøger at imødekomme ved at have et udvalg af diamantsmykker, der ikke nødvendigvis skriger diamant, men kan bruges til hverdag såvel som til fest. Få vil forbinde et smykke, man bærer til hverdag med diamanter med mindre der er tale om en forlovelsesring, men hos Gaia Jewels har vi forskellige diamanter på flere forskellige smykker. Derfor kan du nu bære diamanter til hverdag og føle dig luksuriøs, selv hvis du ikke har en balkjole på og blot har en helt almindelig arbejdsdag foran dig.

 

Design

Diamantsmykkerne i vore sortiment findes i flere forskellige slags. Både som øreringe, ringe og armbånd. Derudover findes der hos Gaia Jewels forskellige slags diamanter, så man uden tvivl kan finde lige præcis det smykke og den diamant, som er perfekt til éns stil. Ønsker man for eksempel en ørering, som på en nostalgisk og smuk måde kan fremhæve dit udtryk, kan man vælge vores mahogni øreringe i enten forgyldt eller sort rhodineret. Hvis man derimod ønsker sig en fingerring, der kan få en personlig betydning for dig, kan man se på vores diamantringe, der findes i sol-, måne- og stjerneform. Disse ringe er også geniale som gave, fordi de kan tillægges en masse betydning og ejeren vil blive glad hver gang de kigger på den. Dette gælder faktisk for alle smykker uanset om man har købt dem til sig selv eller de var en gave fra en nær ven eller kæreste. Faktisk er vi ikke begrænset til smykker med vores diamanter hos Gaia Jewels. Vi har nemlig også bogstavvedhæng, som du kan bruge i dine smykker eller et helt andet sted. Kun kreativiteten sætter grænser, og du kan vælge lige præcis det bogstav, som betyder noget for dig. Hvad enten det er dit eget eller et nært bekendtskabs forbogstav er vi sikre på, at du vil kunne kigge på vedhænget med en masse glæde og kærlighed.

 

Historien om Gaia Jewels

Gaia Jewels er opfundet og startet via kreationerne af Cecilie Hother. Selvom hun for mange er bedst kendt som tv- og vejrvært, har Cecilie også stor passion for smykkedesign. Denne passion har hun haft siden hun var lille og følte sig inspireret af sin mors smykker, men hun har gennem årene samlet mere viden ved at lære forskellige teknikker fra Institut for Ædelmetal. Derudover har hun erfaring fra et tidligere arbejde hos en guldsmed. Cecilie har altså en helt unik viden og forståelse for det håndværk, det er at skabe smykker. Derved sikrer hun, at kvaliteten af smykkerne er i top og man kan heller ikke sætte en finger på hendes design. Som vejrvært taler Cecilie om vind, vejr og årstider til dagligt, men hun er også inspireret af disse ting på et helt andet niveau. Hun lader sig nemlig inspirere så meget af disse tre ting, at hun skaber smykker ud fra det. Det kan være simple ting som et vindpust, der giver røde kinder, eller en solstråle, der kan vække glæden i alle mennesker. Det danske vejr skifter meget i løbet af et år, og det ligger til grund for Cecilies design og meget af hendes passion for det naturlige, enkle og nordiske udtryk, som man kan finde i hendes smykker.

 

Gode priser

Af og til kan man fravælge et smykke på grund af prisen. Enten vil man ikke betale en for høj pris for sine smykker, eller også føler man, at kvaliteten bliver kompromitteret, hvis man køber et billigere smykke. De to problemstillinger vil du ikke opleve, når du køber smykker hos Gaia Jewels. Her finder du nemlig smykker i topkvalitet, som er til at betale. Priserne er retfærdige og når man tænker over det, er priserne her på siden også påvirket af, at vi har med diamantsmykker at gøre. Diamanter kan ofte koste mange formuer, men med det sortiment, du finder her på siden, finder du diamanter, du kan bruge til hverdag og fest uden at skulle betale spidsen af en jetjæger. De diamanter, du finder hos Gaia Jewels, er smukke uden at blive for prangende, hvilket gør at enhver kan købe dem, og bære dem til alle lejligheder. Udover, at smykkerne her på siden har diamanter på sig, er de enten i sølv, forgyldt eller sort rhodineret og det gør, at man kan få en følelse af luksus, når man bærer de smukke smykker. Og det er uanset hvem man er, og hvilken stil, man har. Og så hjælper det også, at man nemt kan bestille produkter fra Gaia Jewels her på siden. Vores sortiment er tydeligt, og du kan klikke på alle smykkerne og opdele dem efter kategori og farve øverst på siden. Når man har tilføjet en vare til sin kurv, er det både muligt at shoppe videre blandt smykkerne fra Gaia Jewels og færdiggøre sit køb. Det er nemt både at spare op til smykkerne og også at gennemføre købet, hvilket er perfekt i en travl hverdag eller på et begrænset budget. Alle skal have mulighed for at føle den følelse af luksus, man opnår, når man bærer smykker og det er muligt hos Gaia Jewels.

SOM VIP KOMMER DU FØRST & SPARER PENGE!

Som Gaia VIP medlem får du nyhedsbrev, adgang til nye kollektioner og eksklusive rabatter. Vi glæder os til at byde dig velkommen.