Shop

Gaia Jewels

Kategori

Gavekort

Et gavekort til Gaia Jewels er romantisk, nemt og praktisk. Ofte kan det blive en jungle at skulle vælge det perfekte smykke, som falder i modtagerens smag. Derfor er det dejligt, at man kan bestille et gavekort til Gaia Jewels online. Gavekortet kan være på præcis det beløb, som du finder passende, hvilket er perfekt, hvis man er på et budget eller er flere, der skal lægge sammen om en gave.

Viser et enkelt resultat

Derudover kan du personliggøre dit gavekort med en besked til modtageren, som vil smelte deres hjerte samtidig med, at de får muligheden for at anskaffe sig et smukt smykke, som de vil elske. Vi er ikke i tvivl om, at modtageren af et gavekort til Gaia Jewels vil blive ovenud lykkelig, fordi de selv har mulighed for at vælge imellem vores brede sortiment og stadig vil tænke på den, som har givet dem gavekortet hver gang de kigger på smykket. Ved at give et gavekort slipper man også for at købe en gave, der skal byttes, hvilket kan være tidskrævende og irriterende. Hos Gaia Jewels kan du tilmed selv designe dit gavekort og du kan vælge om kortet skal sendes direkte til modtageren eller til dig, så du kan give gavekortet personligt.

SOM VIP KOMMER DU FØRST & SPARER PENGE!

Som Gaia VIP medlem får du nyhedsbrev, adgang til nye kollektioner og eksklusive rabatter. Vi glæder os til at byde dig velkommen.