Shop

Gaia Jewels

Kategori

Halskæder

Halskæderne fra vores sortiment kan alle noget forskelligt. Dog er alle halskæderne er enkle og kan bruges både til hverdag og fest. Sammen med det rigtige tøj er en halskæde et must-have for enhver, der gerne vil stråle og optimere sin stil.

Viser 1–9 af 37 resultater

 • Gaia Jewels - Halskæde, perler, guld

  Lang Lilje Kæde Forgyldt

  649,00 DKK
 • Gaia Jewels - Halskæde, perler

  Lang Lilje Kæde – Sølv

  649,00 DKK
 • Gaia Jewels - Halskæde

  ALMINDELIG Pengetræ kæde – Forgyldt

  759,00 DKK
 • Gaia Jewels - Ekstra lang pengetræ halskaede

  EKSTRA LANG Pengetræ Kæde – Forgyldt

  759,00 DKK
 • Gaia Jewels - Halskæde

  ALMINDELIG Pengetræ kæde – Sølv

  759,00 DKK
 • Gaia Jewels - Barok Lilje Kæde, guld

  Barok Lilje Kæde – Forgyldt

  1.199,00 DKK
 • Gaia Jewels - LotusUDSOLGT

  Lotus

  429,00 DKK
 • Gaia Jewels - Lang Ring

  Lang Ring – Forgyldt

  529,00 DKK
 • Gaia Jewels - Slips

  Slips kæde – Sølv

  549,00 DKK

Halskæden som unikt smykke

Hvis de sammensættes med andre smykker, kan halskæder virkelig få dig til at føle dig ekstra speciel og en halskæde i gave er altid et hit. Gaia Jewels har et bredt udvalg og der er dermed mulighed for at glæde en hver type person med et Gaia-smykke. En halskæde fra Gaia Jewels vil falde i god jord hos modtageren, simpelthen fordi de enkle og smukke designs appellerer til næsten alles smag. Derudover er det selvfølgelig også altid dejligt at købe noget til sig selv, som man virkelig vil blive glad for. Og man kan altid købe en halskæde til sig selv for at minde sig selv om, at man er vigtig. En halskæde er også et smykke, som er mere fremtrædende end for eksempel et armbånd, som folk måske ikke bemærker ligeså hurtigt. Derfor er det også super vigtigt, at halskæden falder i din smag og at du holder af den. Vi er dog overhovedet ikke i tvivl om, at du kan finde noget, du kan forelske dig i, her på siden.

 

Design

Hos Gaia Jewels har vi et bredt og flot udvalg af halskæder. Derfor vil der helt sikkert være noget, der falder i din smag, når du shopper hos os. Alle vores halskæder findes i sølv, forgyldt eller sort rhodineret, hvilket gør, at du nemt kan matche din Gaia-halskæde med resten af dine smykker. Flere foretrækker at alle deres smykker har samme farve og stil, mens andre ønsker at blande det en smule, for at opnå en unik stil, som de kan gøre til deres egen. Hos os kan du finde mange forskellige halskæder, der udover at være smukke, ikke går på kompromis med kvaliteten. Én ting er sikkert, du vil ikke blive skuffet over kvaliteten hos Gaia Jewels. For det første er alle halskæderne designet med en masse kærlighed og passion og for det andet er her tale om kvalitet til overkommelig pris.

Alle halskæderne, som du kan finde her på siden, er designet med inspiration fra Cecilies liv og hverdag. Hun er især inspireret af naturen, herunder blomster og stjerner. Dog har hun også halskæder, som på en helt simpel måde kan understrege din skønhed og personlighed uden at være for meget. Her er tale om halskæder, der kan bruges i hverdagen til en sweater, men også sagtens kan bæres når man skal til fest og skal stå knivskarpt. Derfor er vi sikre på, at du kan finde noget på siden her, der passer til lige netop din personlige stil og du skal være mere end velkommen til at tage et kig.

 

Historien om Gaia Jewels

Cecilie Hother er nok bedst kendt som vejrvært for Tv2. Dog elsker hun også at designe smykker i alle former – alt lige fra øreringe til halskæder har Cecilie en bred viden om. Hun fik meget af denne viden, da hun opnåede faglighed på Institut for Ædelmetal, men helt fra hun var barn, har hun været fascineret af smykker. Hun husker ofte tilbage på sin mors smykker, som har inspireret hende gennem hele sin karriere som smykkedesigner. Senere i sit liv har forskellige sanseindtryk fra hverdagen også grundlagt flere af Cecilies design. Her kan en gåtur i skoven eller hygge med familien tænde en gnist i Cecilie, som hun kan bruge til at designe et smykke med. Det danske vejr og alle dets udsving har inspireret Cecilie længe og de fire årstider har ofte været med i hendes overvejelser, når hun skaber et nyt smykke. Gennem den førnævnte faglighed fra Institut for Ædelmetal samt et arbejde hos en guldsmed, har Cecilie samlet masser af erfaring. Dette er tydeligt i hendes design og hendes sortiment vokser med hastige skridt. Gaia Jewels byder som nævnt på mange forskellige designs og de har alle en personlig historie, fordi Cecilie går ind i sit arbejde med smykkerne 100 procent. Hun håber også, at andre vil kunne fortælle deres egen historie ved at bære smykker fra Gaia Jewels og med det enkle og tidsløse design er dette helt sikkert muligt.

 

Gode priser

Udover at de enkle og nordiske linjer passer til alle, findes der endnu en grund til, at alle kan bære halskæder og smykker fra Gaia Jewels. De koster nemlig ikke en bondegård. Nærmere bestemt starter priserne på halskæder fra Gaia Jewels ved 399,- og man kan derfor nemt forkæle sig selv uden at få dårlig samvittighed. Det er også dejligt at skrive noget på sin ønskeseddel, der ikke kræver, at ens venner og familie skal hoste op med flere formuer. Prisen er ikke ens på alle halskæderne, men vi er sikre på, at ingen af halskæderne er så dyre, at de kan vælte et budget fuldstændig. Derfor er det også en god grund til at investere i en halskæde fra Gaia. Sortimentet kan ses her på siden og vil du shoppe blandt de andre former for smykker, kan du finde dem øverst på siden. Holder du musen over hver kategori, kan du vælge hvilken farve, du foretrækker eller blot at se hele sortimentet samtidigt. Når du så har udset dig en halskæde, der falder i din smag, kan du klikke på den for at se nærmere og læse om produktet. Herefter kan du trygt lægge varen i din kurv og shoppe videre eller gå til betaling. Køb Gaia Jewels i dag og glæd dig selv eller en veninde med smukke smykker, der har en unik historie. Vi håber, at halskæderne også kan hjælpe dig med at fortælle din egen, personlige historie. Uanset om du køber halskæden til dig selv, eller en du holder af, er vi ikke i tvivl om, at den værdi, man kan tillægge et smykke, er uendelig. Og så gør det vist heller ikke noget, at man helt sikkert får komplimenter for sin gode smag!

SOM VIP KOMMER DU FØRST & SPARER PENGE!

Som Gaia VIP medlem får du nyhedsbrev, adgang til nye kollektioner og eksklusive rabatter. Vi glæder os til at byde dig velkommen.