Shop

Gaia Jewels

Kategori

Ringe

En fingerring er et genialt smykke til at fremhæve din personlige stil. Med en ring fra Gaia Jewels kan du optimere dit outfit på en måde, intet andet smykke kan.

Viser 1–9 af 12 resultater

Sammensæt dine smykker

Fingerringen kan nemlig sammensættes med mange andre former for smykker uden at det kommer til at se rodet og ’for meget’ ud. Med en ring på fingeren udstråler man elegance og ynde på en måde, som andre slags smykker ikke formår. Men det bedste ved ringe må siges at være, at man sagtens kan have flere af dem på samtidig! Nærmere bestemt har du 10 muligheder for at bære ringe – en på hver finger. Mindre kan selvfølgelig også gøre det, og med ringe fra Gaia Jewels kan du med enkle og smukke ringe vise verden hvem du er. Ringene fra Gaia Jewels er i høj kvalitet og vi er sikre på, at du vil forelske dig i mindst én af ringene her på siden, hvis du tager et kig på vores sortiment.

 

Design

Hos Gaia Jewels fortæller hver enkel ring en historie. For eksempel kan et simpelt kryds betyde kys, knus og nærvær, hvilket Cecilie har skabt en smuk og enkel ring ud fra. Den specifikke ’kryds’ ring er den del af Valentinsdag 2020-kollektionen og kan sagtens gøres til en romantisk gave. Dog kan man selv tillægge hvert smykke præcis den betydning, man selv ønsker. Dette er muligt, fordi designet er enkelt og tidsløst, så kun fantasien sætter grænser. De fleste af ringene fås både i sølv, forgyldt eller sort rhodineret, hvilket gør, at smykket let kan sammensættes med andre smykke i de farver. Derudover kan de skabe kontrast til de andre smykker, hvis de for eksempel har en anden farve eller udtryk end dem. Selvfølgelig kan man også fuldende sit look ved at bære en fingerring som sit eneste smykke, hvilket også vil få ringen til at skille sig ud og blive bemærket. Det, at Cecilie er inspireret af det lette og elegante er tydeligt ved nogle af ringene i vores sortiment, mens andre af ringene kan noget helt andet. Derfor er der helt sikkert en fingerring, der falder i din smag her på siden.

Ringene her på siden er unikke og elegante, fordi de er designet med passion og kærlighed. Det store arbejde, som er lagt i hver ring er tydeligt i vores sortiment og hver ring kan noget helt specielt. Det smukke ved det enkle og lette look er, at enhver kan tillægge ringen den værdi, som de selv føler, den skal have. Hvad betyder lige netop denne blomst for dig? Hvilke følelser starter den hos dig? Hvilken del af din personlige historie kan denne ring hjælpe med at fortælle? Ringe har igennem tiden symboliseret mange ting og disse ringe er ingen undtagelse. Kun den, der bærer smykket ved præcis hvor meget værdi, ringen har.

 

Historien om Gaia Jewels

Gaia Jewels er smykker, som er designet af Tv-vært og smykkedesigner Cecilie Hother. Cecilie har meget erfaring inden for smykker, fordi hun tidligere har arbejdet hos en guldsmed og har taget en del faglighed med fra Institut for Ædelmetal. Hun er meget inspireret af forskellige indtryk fra sit liv og rejsen startede for hende allerede i hendes barndom. Cecilies mors smykker lagde bunden for hendes nuværende design og hun har siden brugt sine minder om dem som en måde til at skabe nye, smukke smykker. Selvom Cecilie i dag er voksen og har fået sine egne børn, elsker hun stadig at lege med forskellige materialer, tegne smykker herfra og blive udfordret. Fordi Cecilie virkelig nyder sit arbejde med Gaia Jewels, er det også klart, at vores smykker er af kvalitet og udstråler livsglæde.

Ideerne til smykkernes design kommer til hende igennem de humørændringer, hun af og til gennemgår. Hun finder det interessant at omsætte disse følelser til smukke og kvalitetssikre smykker, som andre mennesker kan få glæde af. Derudover er hun inspireret af den danske natur og hvilke indtryk, man kan få på de forskellige årstider. Her kan der være tale om alt fra en vindblæst of frisk tur på stranden i efteråret, til en lun og afslappet dag på terrassen med familien. Cecilies unikke personlighed kommer til udtryk igennem flere af hendes designs. Hun arbejder meget med de enkle, nordiske linjer, men hendes udtryk er bredt. Det kan man se, fordi hun designer alt lige fra perleøreringe til armbånd med firben.

 

Gode priser

Der er også en anden grund til, at vi siger, at alle kan bære ringe fra Gaia Jewels. Prisen på ringene er fordelagtige for enhver, der ønsker kvalitet, men ikke at grave dybt i lommen for at få det. Prisen for ringene starter ved 375,- hvilket gør, at alle fra studerende til pensionister har mulighed for at blive den stolte ejer af en ring fra Gaia Jewels. For eksempel koster mange af ringene fra Gaia Jewels cirka det samme som en lækker middag med vennerne eller veninderne. Derfor kan man nemt rationalisere et køb af de smukke ringe til denne pris. Flere smykker med perler eller i sølv kan hos andre forhandlere blive en ret dyr affære, men Gaia Jewels tilbyder retfærdige priser for høj kvalitet og smukke produkter.

Med de mange muligheder for, at vise din personlighed med smukke smykker, som er af høj kvalitet, men stadig har rimelige priser, er der helt sikkert noget, som vil falde i din smag hos os. I toppen af vores hjemmeside kan du se hvilke slags smykker, vi har og ved at holde musen over hver kategori, kan du danne dig et mere detaljeret overblik over vores produkter. Her kan du vælge om du gerne vil shoppe sølv-, forgyldte-, eller sort rhodinerede smykker, eller om du bare gerne vil se hele vores flotte sortiment. Herefter er det nemt, hurtigt og sikkert at klikke sig ind på hvert smykke og se det tættere på. Klik herefter på ’tilføj til kurv’, hvis dette smykke skal blive dit. Bestil smykker hos Gaia Jewels i dag, og begynd din rejse mod et personligt, og smukt look!

SOM VIP KOMMER DU FØRST & SPARER PENGE!

Som Gaia VIP medlem får du nyhedsbrev, adgang til nye kollektioner og eksklusive rabatter. Vi glæder os til at byde dig velkommen.