Shop

KATEGORI

Kategori: Tørklæder

Viser et enkelt resultat

Sammensæt dit eget look

Fordi der findes så mange forskellige øreringe hos Gaia Jewels, kan man sagtens finde lige præcis dét smykke, der bedst kan fortælle hvem du er, på vores side. Øreringe fra Gaia Jewels kan også sammensættes med vores andre produkter, som for eksempel vores halskæder eller armbånd. Ved at sammensætte smykker efter dine egne præferencer kan du understrege hvem du er og dele din historie. Din personlige stil bliver understreget når du bærer øreringe, og uanset om du har hår, der af og til dækker dine ører, eller om du har opsat hår, findes der et smykke hos Gaia Jewels, som passer til det. Øreringe er fantastiske, fordi de kan tages på om morgenen eller lige inden en fest, og så kan man stort set glemme alt om, at de er der resten af dagen. Det er selvfølgelig kun indtil, man får et kompliment. Alt efter, om der er tale om øreringe eller ørestikker, behøver man ikke bekymre sig om, at de skal tages af og på i løbet af en arbejdsdag, hvilket kan være tilfældet med armbånd.

Design

Hos Gaia Jewels fortæller hver enkel ring en historie. For eksempel kan et simpelt kryds betyde kys, knus og nærvær, hvilket Cecilie har skabt en smuk og enkel ring ud fra. Den specifikke ’kryds’ ring er den del af Valentinsdag 2020-kollektionen og kan sagtens gøres til en romantisk gave. Dog kan man selv tillægge hvert smykke præcis den betydning, man selv ønsker. Dette er muligt, fordi designet er enkelt og tidsløst, så kun fantasien sætter grænser. De fleste af ringene fås både i sølv, forgyldt eller sort rhodineret, hvilket gør, at smykket let kan sammensættes med andre smykke i de farver. Derudover kan de skabe kontrast til de andre smykker, hvis de for eksempel har en anden farve eller udtryk end dem. Selvfølgelig kan man også fuldende sit look ved at bære en fingerring som sit eneste smykke, hvilket også vil få ringen til at skille sig ud og blive bemærket. Det, at Cecilie er inspireret af det lette og elegante er tydeligt ved nogle af ringene i vores sortiment, mens andre af ringene kan noget helt andet. Derfor er der helt sikkert en fingerring, der falder i din smag her på siden.
Ringene her på siden er unikke og elegante, fordi de er designet med passion og kærlighed. Det store arbejde, som er lagt i hver ring er tydeligt i vores sortiment og hver ring kan noget helt specielt. Det smukke ved det enkle og lette look er, at enhver kan tillægge ringen den værdi, som de selv føler, den skal have. Hvad betyder lige netop denne blomst for dig? Hvilke følelser starter
den hos dig? Hvilken del af din personlige historie kan denne ring hjælpe med at fortælle? Ringe har igennem tiden symboliseret mange ting og disse ringe er ingen undtagelse. Kun den, der bærer smykket ved præcis hvor meget værdi, ringen har.

Historien om Gaia Jewels

Gaia Jewels består af produkter, kreeret af smykkedesigner og Tv-vært Cecilie Hother. Hun er inspireret af forskellige oplevelser fra sit liv og interessen for smykkedesign startede for hende allerede i hendes barndom. Cecilies mors smykker og stil lagde fundamentet for hendes design og hun har brugt sine minder om dem som en måde til at skabe sine egne smykker. Selvom Cecilie i dag er voksen og har fået sine egne børn, elsker hun stadig at lege med forskellige materialer, tegne smykker herfra og blive udfordret. Derudover er Cecilie passioneret inden for sit arbejde med smykker, fordi hun har erfaringer fra et tidligere arbejde hos en guldsmed og så har hun taget færdigheder med fra Institut for Ædelmetal. Fordi Cecilie har stor glæde ved sit arbejde med Gaia Jewels, er det også tydeligt, at vores smykker er af kvalitet. Udover inspirationen fra barndommen, kommer ideerne til smykkernes design til hende igennem daglige oplevelser. Hun finder det enormt givende at omsætte disse indtryk til smukke smykker, som alle mennesker kan få glæde af. Og så er hun inspireret af naturen og hvilke oplevelser, man kan få på de forskellige årstider. Hun kan finde inspiration i alt fra en frisk tur på stranden i efteråret, til en afslappet dag i haven med familien om sommeren. Cecilies væremåde og hvad hun kan lide, kommer tydeligt til udtryk igennem hendes designs. Hun skaber ofte smykker med enkle linjer, men hun skaber også mange andre former for smykker.

Gode priser

Der er også en anden grund til, at vi siger, at alle kan bære ringe fra vores sortiment. Prisen på ringene er fordelagtige for alle, der ønsker kvalitet, men ikke vil grave alt for dybt i lommen for at få det. Priserne for ringe fra Gaia Jewels starter ved 375,- så alle fra deltidsarbejdere til direktører har muligheden for at blive ejer af en ring eller smykke fra Gaia Jewels. For eksempel koster flere af ringene fra Gaia Jewels det samme som en god middag med veninderne. Derfor kan det være nemmere at rationalisere et køb af fine ringe til de priser, du kan finde her på vores hjemmeside. Som du kan se her på siden, har du mange muligheder for at vise hvem du er med vores smukke smykker, så der er uden tvivl noget, som vil falde i din smag hos Gaia Jewels. Øverst på vores hjemmeside finder du vores udvalg af smykker og ved at holde musen over hvert emne, kan du hurtigt og nemt danne dig et overblik over vores fine produkter. Herefter kan du klikke på sølv-, forgyldte-, eller sort rhodinerede smykker, for at shoppe efter præcis den farve og stil, du ønsker, eller om du gerne vil se hele vores udvalg. Herefter er det let at klikke sig ind på hvert smykke og se det tættere på. Her kan du lettere bestemme dig for, om smykket er noget for dig, eller den, der skal modtage smykket i gave. Herefter kan du klikke på ’tilføj til kurv’, hvis dette smykke skal blive dit, hvorefter du kan vælge at shoppe videre efter flere smykker eller blot købe det smykke, du har forelsket dig i.

Følg med

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få besked, når der sker noget nyt i Gaia Jewels. Du kan også følge os på de sociale medier.

SOM VIP KOMMER DU FØRST & SPARER PENGE!

Som Gaia VIP medlem får du nyhedsbrev, adgang til nye kollektioner og eksklusive rabatter. Vi glæder os til at byde dig velkommen.